Vind de beste makelaar in Utrecht die bij jou past

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Makelaar
Makelaar

Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van de beste makelaars uit Utrecht.

Zoek je een makelaar in Utrecht? 

Woon je in Utrecht en heb je een makelaar nodig voor de verkoop, aankoop, taxatie of verhuur van je woning? Dan kun je het beste je makelaar kiezen met MAAKLR.

Bij MAAKLR. zijn gecontroleerde makelaars aangesloten die klaar staan om jou te helpen. Deze makelaars moeten bij een bekende branchevereniging zijn aangesloten. Tevens vragen we al onze klanten naar de ervaringen van de gesprekken met de makelaars uit Utrecht. Op die manier weten we wie het beste scoort en jou het beste kan helpen.

Op basis van wat jij nodig hebt, zoeken wij de beste makelaars. Jij kunt dan, gratis en vrijblijvend, uit deze selectie kiezen met wie jij in zee wilt. Wanneer de makelaar bij je thuis komt, kunnen jullie nader kennismaken en kan de makelaar jouw huis bekijken. Dit bezoek is nodig om een goede en vrijblijvende offerte op te stellen. Hoe kun je immers een goed advies geven als je de woning niet gezien hebt? Op deze manier kun jij kijken of het klikt tussen jou en de makelaar en wat je gevoel is. Je mag uiteraard zelf weten of je één of meerdere makelaars uit Utrecht wilt uitnodigen. Jij bepaalt.

Op deze manier kun jij gemakkelijk je makelaar vergelijken en kiezen. Het kiezen van een makelaar is nog nooit zo makkelijk geweest, met MAAKLR.

Wat biedt MAAKLR. voor jou in Utrecht?

Gratis & vrijblijvend

Gratis & vrijblijvend

Je aanvraag plaatsen is gratis en geheel vrijblijvend.

In contact met de beste makelaar

In contact met de beste makelaar

Kom in eenvoudig in contact met de geselecteerde makelaars met MAAKLR.

Bespaar op de courtage

Bespaar op de courtage

Wij laten de makelaars concurreren. Bij ons bespaar je op de kosten van een makelaar.

Binnen no-time offertes ontvangen

Binnen no-time offertes ontvangen

Aanvraag geplaatst? Dan ontvang je binnen no-time offertes van makelaars uit jouw buurt!

Vind de beste match

Vind de beste match

Geef aan wat jij belangrijk vindt. Wij zoeken de makelaars die aansluiten bij wat jij zoekt.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies

Vergelijk de op maat gemaakte voorstellen en kies de beste makelaar die bij jou past.

MAAKLR. in cijfers

1.212

1.212 makelaars aangesloten

23.329

Ruim 23.329 offertes uitgebracht

5.832

Al 5.832 klanten geholpen met MAAKLR.

Huis verkopen in Utrecht

Wanneer je het besloten om je huis of appartement te verkopen in Utrecht, komt het moment dat je een makelaar in de arm moet nemen om dit voor je te verzorgen. Je huis is een heel waardevol en kostbaar bezit waarvoor je een goede en betrouwbare makelaar wilt inschakelen. Je huis moet met zorg en aandacht worden verkocht en voor de allerbeste voorwaarden die mogelijk zijn in de huidige Utrechtse woningmarkt. Wanneer je huis heel goed verkocht wordt kan dat je leven veranderen. Wat zou je met het geld kunnen doen als je huis voor € 20.000 meer wordt verkocht dan je had gedacht! En als dit ook nog gedaan wordt door een leuke en vriendelijke makelaar waar je echt een klik mee hebt.

Zorg er daarom voor dat je de beste makelaar kiest met de beste courtage en dienstverlening. Koop waar voor je geld. Hoe zorg je ervoor dat je zeker weet dat je de beste makelaar hebt gekozen? Kies voor het kiezen van een geselecteerde makelaar via MAAKLR. Wij helpen je door de makelaar in Utrecht voor je te selecteren.

Makelaar

Waarom kiezen met MAAKLR. ?

Met MAAKLR. kies jij gratis de makelaar met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Na het eenvoudig beantwoorden van enkele vragen, ontvang je echte offertes van echte makelaars. Je mag zelf aangeven hoeveel offertes je wilt ontvangen. Je geeft aan wat jij belangrijk vind bij het kiezen van een makelaar. Op basis daarvan zoekt MAAKLR. de beste makelaars. Vervolgens kies jij de makelaar uit Utrecht met wie je de beste klik had en waarvan jij het beste voorstel hebt gekregen.

Kiezen was nog nooit zo makkelijk geweest met MAAKLR.

Vergelijken

Huis kopen in Utrecht met een aankoopmakelaar

In sommige buurten of wijken van Utrecht is het misschien niet ideaal om te wonen met een jong gezin, maar in andere wijken juist wel door al hun faciliteiten. Door dagelijks werkzaam te zijn in Utrecht, heeft de makelaar steeds meer ervaring in de stad. Zo kent de makelaar altijd wel iemand (via-via, familie, of eerdere aan- en verkopen) die in die bepaalde wijk of straat woont. Of dat er in de straat waar je een huis wilt kopen, er net één is verkocht door een andere makelaar die hij goed kent. Via die weg is er ook veel betrouwbare informatie in te winnen. Op die manier heeft de makelaar in Utrecht toch net altijd even wat meer informatie dan dat je zelf voor elkaar krijgt zonder makelaar.

Zo is het ook dat hij beter op de hoogte is van eventuele lokale problemen. In Utrecht heb je bijvoorbeeld ook erfpacht. Of, niet te vergeten, de funderingsproblematiek. Zo is in sommige wijken of straten, de fundering zo slecht, dat je je moet afvragen of je dit huis of appartement wel wilt kopen. De aankoopmakelaar heeft verschillende informatiebronnen om te ontdekken hoe het in die bepaalde buurt in Utrecht zit, en kan je daarbij goed adviseren. Je wilt natuurlijk niet verrast worden door deze dure verrassingen. Als er iets niet goed is aan het huis, is het niet erg zolang je het maar weet en erop hebt gerekend (met je bod). In de eerste plaats natuurlijk met de hoogte van je bod. Op die manier kun je wat geld achter de hand houden om onderhoud te plegen aan de woning.

Daarom is het verstandig om een lokale makelaar in te schakelen als je een huis wilt kopen in Utrecht.

Utrecht is erg gewild en populair. Dat betekent dat je een goede verkoopprijs voor je huis kunt krijgen als je deze verkoopt. Om een waardebepaling te doen is het nodig dat de makelaar bij je thuis langs komt voor een gratis taxatie van je huis in Utrecht. Dit noemen makelaars een waardebepaling en particulieren noemen het meestal een taxatie. Geef bij ons aan wat je wilt en belangrijk vind wat een makelaar voor je doet. Wij zoeken dan voor jou gratis de beste makelaars voor je. Wij selecteren deze op basis van wat jij zoekt. Alleen op deze manier kom jij er achter wat de makelaarskosten zijn van een verkoopmakelaar in Utrecht. Per stad en regio zijn de prijzen anders. Alleen als je vergelijkt weet je natuurlijk of de makelaarscourtage van de makelaar klopt met de geboden dienstverlening. Naast de courtage zijn er bijvoorbeeld ook opstartkosten, advertentiekosten, intrekkingskosten, die de makelaar berekent. Vergelijk dus een aantal makelaars om de kosten van de verkoop van je huis inzichtelijk te maken.

Goed advies van een aankoopmakelaar in Utrecht

Als je graag een huis in Utrecht wilt kopen is het belangrijk om je goed te oriënteren op de Utrechte woningmarkt. Hoe ziet de omgeving en de gemeente eruit? Wat zijn de leuke of minder mooie stukken? En vooral: wat kost een huis of appartement in Utrecht en wat is de makelaarscourtage van een aankoopmakelaar? Het is belangrijk om een aantal makelaars te spreken en deze te vergelijken. Wat is hun dienstverlening en waar hebben ze ervaring mee? Wat is de courtage: is deze variabel of op basis van een percentage? Is dit in verhouding tot wat deze aankoopmakelaar voor je doet? Dit kun je alleen echt weten als je een aantal offertes van makelaars naast elkaar houdt en met hen een gesprek hebt gehad. Een goede klik, het juiste gevoel en vergelijken is heel erg belangrijk!

Makelaarscourtage (makelaarskosten) in Utrecht

Om de kennis en ervaring van een makelaar uit Utrecht in te huren betaal je uiteraard wel een vergoeding. De vergoeding die je aan de makelaar moet betalen noemt men ‘courtage’, ‘provisie’ of ook makelaarskosten. Dit komt allemaal op hetzelfde neer.

makelaar utrechtIs het mogelijk om te onderhandelen over de courtage of de dienstverlening van de makelaar in Utrecht? Ja, dat kan vaak wel. Niet altijd. De hoogte van de courtage is afhankelijk van je woning, en hoeveel werk een makelaar aan je woning heeft om deze te verkopen. Dit hangt heel erg van de staat van onderhoud af en hoe het ingericht is: wat de een mooi vind, vind de ander namelijk lelijk. Voor die koper zijn er dan meer kosten om het naar hun smaak te maken. Voor ieder koper is dat natuurlijk anders en zo heeft iedere koper dus verschillende eisen. De makelaar zal daarom verschillende onderwerpen met je willen doornemen. Dit gaat onder andere over welke werkzaamheden je van de makelaar verwacht of wat de makelaar zelf aanraad om te doen om het optimaal te verkopen. En of je de voorkeur geeft aan een vaste of variabele makelaarscourtage.

Hoe werkt het?

1

Plaats je aanvraag

Plaats gratis en eenvoudig je aanvraag. Beantwoord enkele vragen zodat wij de makelaars kunnen selecteren die het beste passen met wat jij zoekt en wilt.
2

Ontvang reacties

Ontvang vrijblijvende offertes van de door MAAKLR. geselecteerde makelaars.
3

Vergelijk offertes

Vergelijk de offertes van de geselecteerde makelaars. MAAKLR. kan je helpen om de offertes goed te vergelijken.
4

Kies de makelaar

Na het vergelijken van de voorstellen maak je een keuze welke makelaar het beste bij jou past. Kies de beste makelaar met MAAKLR.

Verhuurmakelaar: Huis verhuren in Utrecht

Naast van het verkopen of kopen van een huis, is het mogelijk om je huis te verhuren met een makelaar. MAAKLR. weet je ook hier goed mee te helpen door de beste verhuurmakelaars in Utrecht te vinden. Zorg er dus voor dat je het formulier invult. Wij selecteren de beste makelaars op grond van wat je aangeeft. Daarna wordt je benaderd door de beste lokale verhuurmakelaars die jouw huis goed kunnen verhuren voor het beste rendement. Daarvoor is het natuurlijk nodig dat ze je woning bekijken om zo het beste advies te geven.

Om je huis te verhuren door een makelaar in Utrecht is het dus ten eerste verstandig een makelaar uit de gemeente, plaats of zelfs buurt te kiezen. Zij kennen de lokale regelingen en vooral: zij weten wat de juiste huurprijs is voor jouw huis of appartement. Er is natuurlijk altijd concurrentie van andere huurwoningen in de buurt. Maar hoe zorg je ervoor dat je op een goede manier opvalt tussen deze huurwoningen? Je wilt niet dat als mensen huurwoningen in Utrecht vergelijken, jij de duurdere of zelfs duurste bent. Als je hierdoor twee maanden huurinkomsten mist, is het rendement dat je wilt behalen voor het hele jaar al aardig weggezakt. MAAKLR. zorgt ervoor dat jij de beste verhuurmakelaar in Utrecht vind. Die makelaar zorgt voor de allerbeste huurder, maar ook met een goed rendement! Direct en indirect.

Vind de beste makelaar in Utrecht die bij jou past

Vergelijk de geselecteerde makelaars en kies!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.