Kom aan meer klanten en opdrachten

MAAKLR. zorgt voor leads en de beste match met nieuwe klanten.

Gratis aanmelden

Wees de vooruitstrevende en moderne makelaar en meld je aan!
Gratis aanmelden Meer omzet
Geen abonnement Beste match

Hoe werkt het?

1. Registreer

Registreer je bij MAAKLR. met je USP’s en wensen m.b.t. de gewenste doelgroep en prijsklassen

2. Ontvang gematchte aanvragen

MAAKLR. controleert de aanvragen en stuurt ze naar de gematchte lokale makelaars.

3. Maak een offerte op maat

Ga in gesprek met je klant. Stel een passende offerte op en onderscheid je van de rest.

4. Haal de opdracht binnen

Overtuig de klant dat jij de beste makelaar bent met de aangeboden diensten en courtage en haal de opdracht binnen.

Wat biedt MAAKLR. de professionele makelaar?

Moeiteloos nieuwe klanten bereiken

In de steeds krapper wordende woningmarkt en met steeds meer concurrentie van makelaars, is het soms lastig om aan voldoende verkoopgesprekken te komen. Door je in te schrijven bij MAAKLR. krijg jij gegarandeerd meer kansen om in gesprek te komen met nieuwe klanten.

Meer passende leads

Nieuwe en passende leads op een presenteerblaadje aangeboden. Wij matchen de behoefte van de klanten aan de door jou opgegeven USP’s. Dit zorgt voor meer passende leads. Door meer passende opdrachten uit te voeren in een bepaalde prijsklasse of buurt, wordt je herkenbaarder in de markt waardoor je weer meer leads scoort.

Onderscheid jezelf

Registreer je bij MAAKLR. met je Unique Selling Points (USP’s) en onderscheid jezelf van andere makelaars. Geef aan waar je goed in bent en wat je specialismen zijn. De particulieren die een aanvraag doen geven aan naar welke dienst ze op zoek zijn en welke aspecten ze belangrijk vinden aan een lokale makelaar.

Betaal alleen voor resultaat

Reageer gratis op leads van passende klanten die MAAKLR. aan je matcht en doorzet. Op het moment dat je de opdracht hebt binnengehaald betaal je voor de lead.
Resulteert het verkoopgesprek met de klant niet in een opdracht? Dan betaal je dus niets!

Dit zeggen de aangesloten makelaars

Makelaar
Vanwege de groeiende huizenmarkt zijn er in de afgelopen jaren veel nieuwe makelaarskantoren bijgekomen. Nu het aanbod in de huidige markt stagneert of iets afneemt, wordt het moeilijker om aan nieuwe opdrachten te komen. In de stad waar mijn kantoor gevestigd is, is het lastig vanwege de concurrentie. lk ben daarom op zoek gegaan naar nieuwe mogelijkheden om aan meer leads te komen. Het concept van MAAKLR. spreekt mij aan: niet vooraf betalen voor alleen contactgegevens (en dan maar hopen dat je er iets mee kan), maar alleen betalen bij het binnenhalen van de opdracht.

RenskeGeverifieerde review

Makelaar
Met MAAKLR. heb ik in de afgelopen periode met succes kunnen zorgen voor veel meer opdrachten. De communicatie is erg prettig en als ik vragen heb wordt er snel gereageerd.
Het mooie is dat ik door meer verkoopborden in de wijk te hebben, ik nóg meer aanvragen krijg. Door MAAKLR. heb ik meer verkoopgesprekken gekregen en daardoor meer nieuwe opdrachten binnengehaald. Ik ben erg blij met deze mooie samenwerking.

EricGeverifieerde review

Makelaar
Zeer tevreden over MAAKLR. We ontvangen kwalitatieve en passende aanvragen. Van de opdrachten die we binnenkrijgen is het merendeel voor ons. Kwalitatieve leads ontvangen zonder zelf duur te moeten adverteren op Google. In onze ogen is dit een perfect concept. De leads leiden tot direct contact met nieuwe klanten in onze eigen regio. Kortom: echt een aanrader voor makelaars die het net even anders willen doen en geen standaard makelaar willen zijn. Klanten reageren positief als ze via MAAKLR. aan ons zijn gekomen. Het laat ze zien dat we met de tijd meegaan en verwachten ook van ons dat we hen op die manier helpen. Het is aan ons makelaars om dat waar te maken. Wie niet veranderd en meegaat met de tijd, blijft achter.

LanaGeverifieerde review