Vind de beste makelaar in Amsterdam die bij jou past

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Makelaar
Makelaar

Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van de beste makelaars uit Amsterdam.

Zoek je een makelaar in Amsterdam? 

Woon je in Amsterdam en heb je een makelaar nodig voor verkoop, aankoop, taxatie of verhuur? Dan is het goed om je makelaar te kiezen met MAAKLR.

Bij MAAKLR. zijn gecertificeerde en gecontroleerde makelaars aangesloten die klaar staan om jou te helpen. Op basis van wat jij nodig hebt, zoeken wij de beste makelaars.  Jij kunt dan vervolgens, gratis en vrijblijvend, uit deze selectie kiezen. Wanneer de makelaar bij je thuis komt, kunnen jullie nader kennismaken en kan de makelaar jouw huis bekijken. Dit is nodig om een goede en vrijblijvende offerte op te stellen. Op deze manier kun jij kijken of het klikt tussen jou en de makelaar. Je mag uiteraard zelf weten of je één of meerdere makelaars uit Amsterdam wilt uitnodigen. Jij bepaalt.

Zo kun jij namelijk makkelijk je makelaar vergelijken en kiezen. Het kiezen van een makelaar is nog nooit zo makkelijk geweest, met MAAKLR.

Wat biedt MAAKLR. voor jou in Amsterdam?

Gratis & vrijblijvend

Gratis & vrijblijvend

Je aanvraag plaatsen is gratis en geheel vrijblijvend.

In contact met de beste makelaar

In contact met de beste makelaar

Kom in eenvoudig in contact met de geselecteerde makelaars met MAAKLR.

Bespaar op de courtage

Bespaar op de courtage

Wij laten de makelaars concurreren. Bij ons bespaar je op de kosten van een makelaar.

Binnen no-time offertes ontvangen

Binnen no-time offertes ontvangen

Aanvraag geplaatst? Dan ontvang je binnen no-time offertes van makelaars uit jouw buurt!

Vind de beste match

Vind de beste match

Geef aan wat jij belangrijk vindt. Wij zoeken de makelaars die aansluiten bij wat jij zoekt.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies

Vergelijk de op maat gemaakte voorstellen en kies de beste makelaar die bij jou past.

MAAKLR. in cijfers

1.212

1.212 makelaars aangesloten

23.329

Ruim 23.329 offertes uitgebracht

5.832

Al 5.832 klanten geholpen met MAAKLR.

Huis verkopen Amsterdam

Als je een huis wilt verkopen in Amsterdam, is het goed en verstandig om een makelaar te kiezen uit de stad zelf. En het liefst per stadsdeel. In de plaats zelf, lokaal dus, weten de makelaars beter hoe de woningmarkt er uitziet. Dit gaat dan om de waarde van je huis in Amsterdam goed in te schatten, maar ook veel kennis hebben over het feit wie precies de kopers zijn van huizen in Amsterdam.

De hoofdstad van ons land is erg gewild en populair. Dat betekend dat je een goede verkoopprijs voor je huis kunt krijgen als je deze verkoopt. Om een waardebepaling te doen is het nodig dat de makelaar bij je thuis langs komt voor een gratis taxatie. Geef aan wat jij belangrijk vind wat een makelaar voor je doet. Wij zoeken dan gratis de beste makelaars. Op deze manier kom jij er achter wat de makelaarscourtage is van een verkoopmakelaar in Amsterdam. Per stad zijn de prijzen echt verschillend. Alleen door te vergelijken weet je of de courtage (kosten) van de makelaar in verhouding staan tot de dienstverlening. Naast de courtage zijn er ook nog opstartkosten die de makelaar rekent. Vergelijk dus een aantal makelaars om de kosten van de verkoop van je huis inzichtelijk te maken.

Makelaar

Waarom kiezen met MAAKLR. ?

Met MAAKLR. kies jij gratis de makelaar met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Na het eenvoudig beantwoorden van enkele vragen, ontvang je echte offertes van echte makelaars. Je mag zelf aangeven hoeveel offertes je wilt ontvangen. Je geeft aan wat jij belangrijk vind bij het kiezen van een makelaar. Op basis daarvan zoekt MAAKLR. de beste makelaars. Vervolgens kies jij de makelaar uit Amsterdam met wie je de beste klik had en waarvan jij het beste voorstel hebt gekregen.

Kiezen was nog nooit zo makkelijk geweest met MAAKLR.

Vergelijken

Huis kopen in Amsterdam met een aankoopmakelaar

Als je graag een huis in Amsterdam wilt kopen is het belangrijk om je goed te oriënteren om de Amsterdamse huizenmarkt. Hoe ziet de stad eruit? Wat zijn de leuke of minder leuke plekken? En vooral: wat kost een huis in Amsterdam en wat is de courtage van een goede aankoopmakelaar? Het is belangrijk om een aantal makelaars uit te nodigen en deze te vergelijken. Wat bieden ze aan dienstverlening en wat kost een aankoopmakelaar? Staat dit in verhouding? Dat weet je alleen als je een paar offertes van makelaars naast elkaar houdt en met hen een gesprek hebt gehad. Een goede klik is heel erg belangrijk!

Een huis kopen doe je niet zomaar. Daarvoor wil je een goede adviseur (de aankoopmakelaar) inschakelen. Hij adviseert over de waarde van het huis in Amsterdam, maar ook bijvoorbeeld of er een bouwkundig rapport gemaakt moet worden en wat de kosten zijn om het huis te renoveren. Tevens in Amsterdam zijn er veel problemen bekend met funderingen, en de makelaar heeft vaak de kennis en ervaring om te weten waar die problemen zich vooral voordoen. En waar je op moet letten om het te constateren.

De lokale kennis en ervaring van een aankoopmakelaar in Amsterdam kan je veel geld opleveren en besparen. Door het kiezen van een makelaar via MAAKLR. verzeker je jezelf in ieder geval van de beste prijs-kwaliteit verhouding. Wellicht heeft een goede aankoopmakelaar in Amsterdam net even een iets hogere makelaarscourtage. Maar als deze makelaar je zeer goed begeleid en kan aangeven wat een huis waard is, dan verdient zich dat zo weer terug.

 

Makelaarscourtage of makelaarskosten in Amsterdam

Om de expertise van een makelaar in te huren betaal je uiteraard wel een vergoeding. Deze vergoeding die je aan de makelaar betaald noemt je ‘courtage’, ‘provisie’ of makelaarskosten. Dit betekend allemaal hetzelfde.

provisie courtage makelaarskosten kosten makelaar makelaarscourtageIs het mogelijk om te onderhandelen over de courtage van de makelaar? Ja, dat kan zeker. De hoogte van de makelaarscourtage is afhankelijk van het soort woning, de grootte van je woning en hoeveel werk een makelaar aan je woning heeft om deze te verkopen. De makelaar zal verschillende aspecten met je willen doornemen. Dit gaat onder andere over welke werkzaamheden je van hem verwacht of wat hij zelf aanraad en of je de voorkeur geeft aan een vaste of variabele makelaarscourtage. Of deze makelaarskosten aftrekbaar zijn, lees je hier!

Hoe werkt het?

1

Plaats je aanvraag

Plaats gratis en eenvoudig je aanvraag. Beantwoord enkele vragen zodat wij de makelaars kunnen selecteren die het beste passen met wat jij zoekt en wilt.
2

Ontvang reacties

Ontvang vrijblijvende offertes van de door MAAKLR. geselecteerde makelaars.
3

Vergelijk offertes

Vergelijk de offertes van de geselecteerde makelaars. MAAKLR. kan je helpen om de offertes goed te vergelijken.
4

Kies de makelaar

Na het vergelijken van de voorstellen maak je een keuze welke makelaar het beste bij jou past. Kies de beste makelaar met MAAKLR.

Huis verhuren in Amsterdam

Naast van het verkopen of kopen van een huis, is het mogelijk om je huis te verhuren met een makelaar. MAAKLR. weet je ook hier goed mee te helpen door de beste verhuurmakelaar in Amsterdam te vinden. Zorg er dus voor dat je het formulier invult. Zo wordt je benaderd door de beste lokale verhuurmakelaars die jouw huis goed kunnen verhuren voor het beste rendement.

In Amsterdam zijn veel huurwoningen te vinden. Een lokale huurmakelaar uit Amsterdam die gespecialiseerd is, weet daar alle ins- en outs van. Een verhuurmakelaar heeft in de stad zelf een goed netwerk en kent de verhuurmakelaars en de aanhuurmakelaars uit de stad. Ook weet deze makelaar vaak wanneer een woning in de verhuur komt. Deze staan dus nog niet te huur. Soms is het mogelijk dit voor de markt uit te huren. De kosten voor deze dienstverlening hebben zich op deze manier snel terugverdiend.. Toch is het belangrijk om een aantal offertes van verschillende verhuurmakelaars uit Amsterdam te vergelijken via MAAKLR., om zo niet te veel te betalen en de diensten te vergelijken.

Bij het kopen van een huis is er een aankoopmakelaar. Voor de huurmarkt heb je ook een aanhuurmakelaar die je kan helpen. Verhuurmakelaars en aanhuurmakelaars in Amsterdam kennen elkaar. Ze weten dan ook precies wat ze van elkaar moeten verwachten tijdens bezichtigingen en onderhandelingen. Ook kan de aanhuurmakelaar jou goed adviseren. Bij het huren van een huis is het namelijk belangrijk om goed de regels te kennen. Anders kun je voor vervelende en dure verrassingen komen te staan; dat wil je niet. Zorg er daarom voor dat je goed ingelicht wordt door een lokale verhuur- of aanhuurmakelaar uit Amsterdam.

Rendement huis verhuren in Amsterdam

Om je huis te verhuren in Amsterdam is het dus ten eerste verstandig een makelaar uit de stad zelf te kiezen. Zij kennen de lokale regelingen en vooral: zij weten wat de juiste huurprijs is voor jouw huis of appartement. Er zijn namelijk aardig wat huurwoningen te vinden in Amsterdam. Maar hoe zorg je ervoor dat je op een goede manier opvalt tussen deze woningen? Je wilt niet dat als mensen huurwoningen in Amsterdam vergelijken, jij de duurdere of zelfs duurste bent. Als je hierdoor drie maanden huurinkomsten mist, is het rendement dat je wilt behalen voor het hele jaar al aardig weg. MAAKLR. zorgt ervoor dat jij de beste verhuurmakelaar in Amsterdam vind. Die makelaar zorgt voor de allerbeste huurder, maar ook met een goed rendement!

Makelaarsvereniging Amsterdam: Makelaar Amsterdam

Makelaarsvereniging Amsterdam is dé beroepsorganisatie van makelaars in de Metropoolregio Amsterdam met bijna 600 aangesloten makelaars en kandidaat makelaars. MVA is de grootste afdeling van de NVM. MVA-makelaars zijn deskundig. Ze kennen de markt als geen ander, of het nu gaat om bestaande bouw of nieuwbouw, wonen of bedrijfsonroerendgoed. MVA helpt makelaars hun kennis op peil te houden en hun kwaliteit te verbeteren.

En een vak moet je leren. Soms van elkaar, altijd met elkaar. Daarom is de MVA ooit opgericht. Huizen kopen, verkopen, huren en verhuren vormt maar een deel van het werk van de makelaar: waardebepalingen, beoordelingen van de bouwkundige staat, wet- en regelgeving, processen en juridische zaken, erfpacht, splitsingsaktes en taxaties, allemaal zijn het onderdelen van het makelaarsvak.

Vind de beste makelaar in Amsterdam die bij jou past

Vergelijk de geselecteerde makelaars en kies!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.