Vind de beste makelaar in Nijmegen die bij jou past

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Makelaar
Makelaar

Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van de beste makelaars uit Nijmegen.

Zoek je een makelaar in Nijmegen?

In de prachtige stad Nijmegen is het heerlijk wonen. In de stad wonen ongeveer 175.000 mensen en is daarmee de grootste stad van Gelderland. Als je een makelaar nodig hebt in Nijmegen, is het verstandig om een makelaar te kiezen via MAAKLR. Wij helpen je door de beste makelaars te selecteren. Als je een paar vragen beantwoord, krijg je snel antwoord van echte makelaars die goed kunnen helpen in Nijmegen. Vervolgens kun jij dan, gratis en vrijblijvend, kiezen welke makelaar je thuis uitnodigt voor een kennismakingsgesprek. De makelaar kan dan ook meteen jouw huis goed bekijken en een goede indicatie geven van de waarde van je woning. Ook zal de makelaar een offerte naar je sturen, zodat je precies weet wat je mag verwachten van de makelaar en wat het kost. Je mag natuurlijk zelf weten of je één of meer makelaars wilt uitnodigen bij jou thuis voor een gesprek. Jij bepaalt!

Zo kun jij makkelijk je makelaar vergelijken en uitkiezen. Het kiezen van een makelaar uit Nijmegen is nog nooit zo makkelijk geweest, met MAAKLR.

Wat biedt MAAKLR. voor jou in Nijmegen?

Gratis & vrijblijvend

Gratis & vrijblijvend

Je aanvraag plaatsen is gratis en geheel vrijblijvend.

In contact met de beste makelaar

In contact met de beste makelaar

Kom in eenvoudig in contact met de geselecteerde makelaars met MAAKLR.

Bespaar op de courtage

Bespaar op de courtage

Wij laten de makelaars concurreren. Bij ons bespaar je op de kosten van een makelaar.

Binnen no-time offertes ontvangen

Binnen no-time offertes ontvangen

Aanvraag geplaatst? Dan ontvang je binnen no-time offertes van makelaars uit jouw buurt!

Vind de beste match

Vind de beste match

Geef aan wat jij belangrijk vindt. Wij zoeken de makelaars die aansluiten bij wat jij zoekt.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies

Vergelijk de op maat gemaakte voorstellen en kies de beste makelaar die bij jou past.

MAAKLR. in cijfers

1.212

1.212 makelaars aangesloten

23.329

Ruim 23.329 offertes uitgebracht

5.832

Al 5.832 klanten geholpen met MAAKLR.

Huis verkopen in Nijmegen

Op het moment dat je je huis wilt verkopen in Nijmegen, komt de fase dat je een beslissing moet maken welke makelaar je gaat kiezen. Je huis is een heel waardevol bezit. Niet alleen vanwege de prijs die je ervoor hebt betaald en wat je huis nu waard is. Maar ook omdat hier al je herinneringen liggen. Je wilt dan ook dat dit huis met alle zorg en aandacht wordt verkocht en met het beste resultaat. Een goede verkoop van je huis kan een hoop veranderen in je leven. Denk maar eens aan wat je kunt doen met het geld als je huis voor € 10.000 meer wordt verkocht dan je had gedacht! En als dit ook nog op een zorgeloze manier kan, zou dat helemaal mooi zijn.

Zorg er daarom voor dat je de beste makelaar kiest met de beste courtage. Koop waar voor je geld. Hoe zorg je ervoor dat je zeker weet dat je de beste makelaar hebt gekozen? Kies voor het kiezen van een makelaar via MAAKLR. Wij helpen je door de makelaars voor je te selecteren.

De eerste stap daarin is het selecteren van lokale makelaars. In dit geval makelaars uit de stad Nijmegen zelf. In onze ervaring is een lokale makelaar het beste. Een makelaar die zijn eigen kantoor in Nijmegen heeft en ook daar iedere dag in de huizenmarkt werkt, kan je het beste helpen en zorgt voor het beste resultaat.

Dit komt doordat het makelaarsvak echt een ervaringsvak is. Hoe langer je er in werkt, hoe beter je de stad kent.

Kijkend naar de cijfers van Nijmegen met betrekking tot de verhuizingen, is te zien uit cijfers van de NVM uit 2019, dat de meeste mensen die hun huis verkopen in Nijmegen verhuizen binnen Nijmegen zelf.

54 %van de mensen die hun huis verkoopt in Nijmegen, koopt weer een huis terug in Nijmegen. 7% verhuist naar Lent.

Makelaar

Waarom kiezen met MAAKLR. ?

Met MAAKLR. kun jij de beste en goedkoopste makelaar kiezen die bij jou past. Na het eenvoudig en gratis invullen van enkele gegevens op onze website, ontvang je echte offertes van echte makelaars. Je mag zelf aangeven hoeveel offertes je wilt ontvangen. Je kunt aangeven wat jij belangrijk vind bij het kiezen van een makelaar. Op basis van die criteria zoekt MAAKLR. de beste match. Vervolgens kies jij de makelaar uit Nijmegen met wie je de beste klik had en waarvan jij het beste voorstel hebt gekregen.

Kiezen was nog nooit zo makkelijk geweest met MAAKLR.

Start Aanvraag

Huis kopen in Nijmegen

In sommige wijken van Nijmegen wil je misschien niet wonen met je jonge gezin, maar in andere wijken (door al hun faciliteiten) misschien juist wel.  Door iedere dag in de huizenmarkt te werken heeft de Nijmeegse makelaar op een gegeven moment zo veel ervaring, dat hij altijd wel iemand kent (via-via) die in die bepaalde wijk of straat woont. Op die manier heeft de makelaar toch net altijd even wat meer informatie dan dat je hebt zonder makelaar. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat er lokale problemen zijn met bijvoorbeeld asbest in de woning of dat er vervuiling zit in de grond. Als je een huis koopt in Nijmegen wil je niet verrast worden door dit soort feiten. Een lokale makelaar kan je hierop wijzen en je hierin adviseren.

Als je een huis wilt gaan kopen in Nijmegen, is het daarom verstandig om een aankoopmakelaar in te schakelen. Niet een makelaar uit een andere stad dan Nijmegen. Deze makelaar die je helpt met aankopen van een huis (door middel van een zoekopdracht), is eerder op de hoogte van nieuwe woningen die op de markt komen dan dat je je kunt bedenken. Een woning die nieuw op Funda is te zien, heeft de lokale makelaar al veel eerder in het vizier. Hoe vaak heb je al meegemaakt dat je te laat was met bellen omdat de woning al verkocht was? Of omdat de bezichtigingen al volgeboekt zijn?

Hoe eerder je bij een woning bent, hoe meer tijd je hebt om na te denken of je de woning wel of niet wilt kopen. In deze tijden moet je al zo snel beslissen. Zorg er daarom dan ook voor dat je er snel bij bent. Dat geeft meer rust en zorgt voor een gedegen beslissing.

Het inschakelen van een lokale aankoopmakelaar uit Nijmegen, die de nodige lokale kennis en ervaring heeft, is een must. Ook is het zo dat de makelaar weet hoe het werkt om een huis te kopen en scherp te onderhandelen. Hij koopt immers net zoveel huizen in een maand dan de meeste mensen in hun leven.

Waar ook heel belangrijk is tijdens de zoektocht naar een geschikte woning, is dat de makelaar met je kan sparren over of een woning echt geschikt is voor jou (en je gezin). Omdat de makelaar zonder emotie naar het huis kijk, geeft dat een waardevolle discussie. Uiteindelijk, als je het juiste huis tegenkomt, weet je door je ervaring samen met de makelaar, dat dit huis echt de juiste is om aan te kopen. Zorg er dus voor dat je die ervaring en expertise inhuurt.

Kies voor een makelaar uit Nijmegen via MAAKLR. en verzeker jezelf van de allerbeste courtage.

59% van de mensen die een huis koopt in Nijmegen, komt uit de stad Nijmegen zelf. 2% komt vanuit Amsterdam om een huis in Nijmegen te kopen.

Hoe werkt het?

1

Plaats je aanvraag

Plaats gratis en eenvoudig je aanvraag. Beantwoord enkele vragen zodat wij de makelaars kunnen selecteren die het beste passen met wat jij zoekt en wilt.
2

Ontvang reacties

Ontvang vrijblijvende offertes van de door MAAKLR. geselecteerde makelaars.
3

Vergelijk offertes

Vergelijk de offertes van de geselecteerde makelaars. MAAKLR. kan je helpen om de offertes goed te vergelijken.
4

Kies de makelaar

Na het vergelijken van de voorstellen maak je een keuze welke makelaar het beste bij jou past. Kies de beste makelaar met MAAKLR.

Huis verhuren in Nijmegen

Als je in het bezit bent van een je eigen huis of appartement in Nijmegen, dan is het misschien interessant om deze woning te verhuren. Dit kan een goed rendement opleveren in deze tijden van woningkrapte. Zoals in iedere stad in Nederland, is het ook zo dat in Nijmegen er lokaal diverse regels zijn m.b.t het verhuren van huizen of appartementen. Een lokale verhuurmakelaar kan je hierbij helpen. Hij weet hoe de lokale markt in Nijmegen is en kan je ook adviseren met hoe je het beste de woning kan verhuren. Wellicht is het beter om de woning namelijk gemeubileerd te verhuren, om zo meer rendement te behalen. Het is dan altijd de vraag wat voor soort woning het is en wat de kosten zijn van het aanschaffen van het meubilair. Mocht er al meubilair zijn dan kan de makelaar, met zijn ervaring in de verhuurmarkt van Nijmegen, aangeven of het meubilair van de juiste kwaliteit is om de beoogde huurprijs te kunnen vragen.

MAAKLR. kent diverse verhuurmakelaars met de juiste expertise in Nijmegen. Zorg er dus voor dat je ons formulier invult zodat wij contact kunnen opnemen met de beste verhuumakelaars van Nijmegen. Wij zorgen er daarna voor dat deze verhuurmakelaar met je contact opnemen om een afspraak in te plannen. Deze afspraak met de makelaars is natuurlijk geheel gratis en vrijblijvend. De makelaar zal je tijdens de afspraak vertellen hoe hij werkt en wat zijn aanpak is om je woning te verhuren.  De makelaar vraagt uiteindelijk natuurlijk wel een courtage voor de verhuur van je woning, nadat je opdracht hebt gegeven. Het is daarom belangrijk om een aantal offertes van verschillende makelaars te vergelijken. Zo weet je precies waarin de makelaars van elkaar verschillen. In aanpak, maar ook in de gevraagde courtage.

Vraag nu via MAAKLR. de beste makelaars om contact met je op te nemen. Helemaal gratis en vrijblijvend!

Vind de beste makelaar in Nijmegen die bij jou past

Vergelijk de geselecteerde makelaars en kies!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.