Vind de beste makelaar in Groningen die bij jou past

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Makelaar
Makelaar

Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van de beste makelaars uit Groningen.

Zoek je een makelaar in Groningen? 

Heb je een makelaar nodig in Groningen voor de verkoop, aankoop, taxatie of verhuur van je woning? Dan kun je het beste je makelaar kiezen met MAAKLR.

Bij MAAKLR. zijn gecontroleerde makelaars aangesloten die klaar staan om jou te helpen. Deze makelaars moeten bij een bekende branchevereniging zijn aangesloten. Tevens vragen we al onze klanten naar de ervaringen van de gesprekken met de makelaars uit Groningen. Op die manier weten we wie het beste scoort en jou het beste kan helpen.

Op basis van wat jij nodig hebt, zoeken wij de beste makelaars. Jij kunt dan, gratis en vrijblijvend, uit deze selectie kiezen met wie jij in zee wilt. Wanneer de makelaar bij je thuis komt, kunnen jullie nader kennismaken en kan de makelaar jouw huis bekijken. Dit bezoek is nodig om een goede en vrijblijvende offerte op te stellen. Hoe kun je immers een goed advies geven als je de woning niet gezien hebt? Op deze manier kun jij kijken of het klikt tussen jou en de makelaar en wat je gevoel is. Je mag uiteraard zelf weten of je één of meerdere makelaars uit Groningen wilt uitnodigen. Jij bepaalt.

Op deze manier kun jij gemakkelijk je makelaar vergelijken en kiezen. Het kiezen van een makelaar is nog nooit zo makkelijk geweest, met MAAKLR.

Wat biedt MAAKLR. voor jou in Groningen?

Gratis & vrijblijvend

Gratis & vrijblijvend

Je aanvraag plaatsen is gratis en geheel vrijblijvend.

In contact met de beste makelaar

In contact met de beste makelaar

Kom eenvoudig in contact met de geselecteerde makelaars met MAAKLR.

Bespaar op de courtage

Bespaar op de courtage

Wij laten de makelaars concurreren. Bij ons bespaar je op de kosten van een makelaar.

Binnen no-time offertes ontvangen

Binnen no-time offertes ontvangen

Aanvraag geplaatst? Dan ontvang je binnen no-time offertes van makelaars uit jouw buurt!

Vind de beste match

Vind de beste match

Geef aan wat jij belangrijk vindt. Wij zoeken de makelaars die aansluiten bij wat jij zoekt.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies

Vergelijk de op maat gemaakte voorstellen en kies de beste makelaar die bij jou past.

MAAKLR. in cijfers

1.212

1.212 makelaars aangesloten

23.329

Ruim 23.329 offertes uitgebracht

5.832

Al 5.832 klanten geholpen met MAAKLR.

Huis verkopen Groningen

Bij het verkopen van je huis in Groningen, is het verstandig en het beste om te kiezen voor een makelaar uit Groningen zelf. In de plaats zelf, lokaal dus, weten de makelaars altijd het beste hoe de woningmarkt er uitziet en hoe je hier het beste rendement uit kan halen.

Als je kijkt naar de cijfers van de NVM van het jaar 2019, kun je zien dat de meeste mensen die hun huis verkopen in Groningen, verhuizen binnen Groningen zelf.

52% van de mensen die hun huis verkoopt in Groningen, koopt weer een huis terug in Groningen. 3% verhuist naar Meerstad.

Makelaar

Waarom kiezen met MAAKLR. ?

Met MAAKLR. kun jij de beste en goedkoopste makelaar kiezen die bij jou past. Na het eenvoudig en gratis invullen van enkele gegevens op onze website, ontvang je echte offertes van echte makelaars. Je mag zelf aangeven hoeveel offertes je wilt ontvangen. Je kunt aangeven wat jij belangrijk vindt bij het kiezen van een makelaar. Op basis van die criteria zoekt MAAKLR. de beste match. Vervolgens kies jij de makelaar uit Groningen met wie je de beste klik had en van wie jij het beste voorstel hebt gekregen.

Kiezen is nog nooit zo makkelijk geweest met MAAKLR.

Ontvang gratis offertes

Huis kopen in Groningen

Als je het idee hebt om een huis te kopen met een makelaar in Groningen, is het handig om een lokale aankoopmakelaar te kiezen. Deze aankoopmakelaar is eerder op de hoogte van nieuwe woningen die in de verkoop komen. Een aankoopmakelaar weet precies waar lokale kansen en bedreigingen zijn en kan je daar goed in adviseren. Je wilt niet een huis kopen waar veel problemen zijn geweest tijdens de bouw of waar vervuiling zit in de grond. De lokale kennis en ervaring van een aankoopmakelaar in Groningen kan je veel geld opleveren en besparen. Door het kiezen van een makelaar via MAAKLR. verzeker je jezelf van de beste courtage voor een makelaar.

65% van de mensen die een huis koopt in Groningen, komt uit de stad Groningen zelf. 2% komt uit Haren om een huis te kopen in Groningen.

Nieuwbouw in Groningen

In Groningen zullen er diverse nieuwbouwwoningen gebouwd worden. Om er een aantal te noemen:

  1. Project Karaat

In het noordoosten van het centrum van de stad wordt aan de Oosterhamrikkade een nieuwe woonbuurt gebouwd. De bedrijvigheid die er was maakt plaats voor ‘stads wonen aan het water’. In het project genaamd ‘Karaat Groningen’, wordt een appartementsgebouw gerealiseerd met een goede mix van 77 koopappartementen en huurappartementen. Karaat kenmerkt zich door de goudkleurige kozijnen en de arcadebogen op de begane grond is een moderne verwijzing naar de Oosterparkwijk. Zwarte staal-elementen herinneren aan het karakter van de Oosterhamrikkade.

  1. Project Stadlander (Reitdiep fase 3)

Met de woningen in het project Stadlander fase 3 kun je alle kanten op. De huizen zijn bijzonder groot en hebben drie woonlagen en vijf slaapkamers. Voor gezinnen is dit ideaal. Er zijn veel mogelijkheden om je woning aan te passen en te personaliseren. Bespreek dit bij de verkopende makelaar die dit project in Groningen verkoopt. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een vlonder aan het water. In de wijk Stadlander ervaar je het gemak van stadse voorzieningen terwijl je ‘buiten’ woont, vlakbij de Groningse natuur. Een huis kopen in Groningen, maar dan ook nog duurzaam en met eigen parkeerplaatsen: ideaal!

  1. Project Westerwal

Vlakbij het centrum kun je in het project een nieuwbouw huis kopen. Het is een kindvriendelijke wijk, op het voormalige Enceha-terrein in de immer populaire Zeeheldenbuurt. Het Westerwal project ligt tussen de Van Heemskerckstraat en de Admiraal de Ruyterlaan. Er worden 171 huurappartementen gebouwd en 20 grote eengezinswoningen. Wil je ook een nieuwbouw huis kopen in dit project in Groningen? Kijk dan snel even hier.

Hoe werkt het?

1

Plaats je aanvraag

Plaats gratis en eenvoudig je aanvraag. Beantwoord enkele vragen zodat wij de makelaars kunnen selecteren die het beste passen met wat jij zoekt en wilt.
2

Ontvang reacties

Ontvang vrijblijvende offertes van de door MAAKLR. geselecteerde makelaars.
3

Vergelijk offertes

Vergelijk de offertes van de geselecteerde makelaars. MAAKLR. kan je helpen om de offertes goed te vergelijken.
4

Kies de makelaar

Na het vergelijken van de voorstellen maak je een keuze welke makelaar het beste bij jou past. Kies de beste makelaar met MAAKLR.

Huis verhuren in Groningen

Naast het verkopen of kopen van een huis, is het mogelijk om een huis te verhuren. Met MAAKLR. kun je ook de beste verhuurmakelaar in Groningen vinden. Zorg er dus voor dat je het formulier invult. Zo wordt je benaderd door de beste lokale makelaars die jouw huis verhuren.

In de stad zijn ook veel huurwoningen te vinden. Een lokale huur makelaar uit Groningen weet daar alle ins- en outs van. Een makelaar die zijn netwerk heeft in de stad zelf, kent de verhuurmakelaar en de aanhuurmakelaars uit de stad. De kosten hiervoor zijn snel terugverdiend op die manier. Toch is het belangrijk om een aantal offertes te vergelijken via MAAKLR. om zo niet te veel te betalen en de diensten te vergelijken.

Huurmakelaar in Groningen

Bij het kopen van een huis met een makelaar heb je een aankoopmakelaar. Bij de huurkant van de markt is dat precies hetzelfde. Het heeft alleen een andere benaming. Dit noem je een aanhuurmakelaar. Iemand die je helpt en ondersteunt met het zoeken naar een goede huurwoningen. Een verhuurmakelaar en aanhuurmakelaar in Groningen kennen elkaar. Ze weten dan ook precies wat ze van elkaar moeten verwachten tijdens bezichtigingen en onderhandelingen.

Bij het huren van een huis is het belangrijk om goed de regels te kennen. Anders kun je voor vervelende en dure verrassingen komen te staan. Zorg er daarom voor dat je goed ingelicht wordt door een makelaar uit Groningen. Dat is echt beter dan een makelaar uit een naastgelegen stad of dorp die in Groningen helpt om een huis te huren.

Rendement huis verhuren in Groningen

Om je huis te verhuren in Groningen is het dus ten eerste verstandig een makelaar uit de stad zelf te kiezen. Zij kennen de lokale regelingen en vooral: zij weten wat de juiste huurprijs is voor jouw huis of appartement. Er zijn namelijk aardig wat huurwoningen te vinden in Groningen. Maar hoe zorg je ervoor dat je op een goede manier opvalt tussen deze woningen? Je wilt niet dat als mensen huurwoningen in Groningen vergelijken, jij de duurdere of  zelfs duurste bent. Als je hierdoor twee maanden huurinkomsten mist, is het rendement dat je wilt behalen voor het hele jaar al aardig gezakt. MAAKLR. zorgt ervoor dat jij de beste verhuurmakelaar in Groningen vind. Die makelaar zorgt voor de allerbeste huurder, maar ook met een goed rendement!

Vind de beste makelaar in Groningen die bij jou past

Vergelijk de geselecteerde makelaars en kies!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.