Vind de beste makelaar in Den Haag die bij jou past

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Makelaar
Makelaar

Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van de beste makelaars uit Den Haag.

Zoek je een makelaar in Den Haag? 

Woon je in Den Haag en heb je een makelaar nodig? Dan is het goed om de makelaar te kiezen met MAAKLR.

Met MAAKLR. kies je namelijk de beste en goedkoopste makelaar uit Den Haag die bij jou past. In een paar kleine stappen kun je gratis en eenvoudig een aantal vragen beantwoorden. Echte makelaars uit Den Haag zullen dan reageren. Daarna kun jij dan, helemaal gratis en vrijblijvend, kiezen welke makelaar bij jou thuis mag langskomen voor een gesprek. Op die manier kun je kennis maken en kijken of er een klik is. Ook kan de makelaar uit Den Haag dan een goede offerte voor je opstellen. Je mag natuurlijk zelf weten of je één of meerdere makelaars uit wilt uitnodigen bij jou thuis. Jij bepaalt!

Zo kun jij makkelijk je makelaar uit Den Haag vergelijken en kiezen. Het kiezen van een makelaar is nog nooit zo makkelijk geweest, met MAAKLR.

Wat biedt MAAKLR. voor jou in Den Haag?

Gratis & vrijblijvend

Gratis & vrijblijvend

Je aanvraag plaatsen is gratis en geheel vrijblijvend.

In contact met de beste makelaar

In contact met de beste makelaar

Kom in eenvoudig in contact met de geselecteerde makelaars met MAAKLR.

Bespaar op de courtage

Bespaar op de courtage

Wij laten de makelaars concurreren. Bij ons bespaar je op de kosten van een makelaar.

Binnen no-time offertes ontvangen

Binnen no-time offertes ontvangen

Aanvraag geplaatst? Dan ontvang je binnen no-time offertes van makelaars uit jouw buurt!

Vind de beste match

Vind de beste match

Geef aan wat jij belangrijk vindt. Wij zoeken de makelaars die aansluiten bij wat jij zoekt.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies

Vergelijk de op maat gemaakte voorstellen en kies de beste makelaar die bij jou past.

MAAKLR. in cijfers

1.212

1.212 makelaars aangesloten

23.329

Ruim 23.329 offertes uitgebracht

5.832

Al 5.832 klanten geholpen met MAAKLR.

Huis verkopen Den Haag

Als je je huis wilt verkopen is het het beste om te kiezen voor een makelaar uit de Den Haag zelf. Lokaal weten ze altijd het beste hoe de woningmarkt is en hoe de markt werkt.

Kijkend naar de cijfers van de NVM over het jaar 2019, is te zien dat de meeste mensen die hun huis verkopen in Den Haag, verhuizen binnen de plaats zelf.

56% van de mensen die hun huis verkoopt in Den Haag, koopt weer een huis in Den Haag. 5% koopt een huis in Zoetermeer.

Makelaar

Waarom kiezen met MAAKLR. ?

Met MAAKLR. kun jij de beste en goedkoopste makelaar kiezen die bij jou past. Na het eenvoudig en gratis invullen van enkele gegevens op onze website, ontvang je echte offertes van echte makelaars. Je mag zelf aangeven hoeveel offertes je wilt ontvangen. Je kunt aangeven wat jij belangrijk vind bij het kiezen van een makelaar. Op basis van die criteria zoekt MAAKLR. de beste match. Vervolgens kies jij de beste makelaar uit Den Haag met wie je de beste klik had en waarvan jij het beste voorstel hebt gekregen.

Kiezen was nog nooit zo makkelijk geweest met MAAKLR.

Start Aanvraag

Huis kopen in Den Haag

Als je van plan bent om een huis te kopen, is het beter om een makelaar uit Den Haag zelf te kiezen. De lokale makelaars zijn eerder op de hoogte van nieuwe woningen. Een lokale aankoopmakelaar weet precies waar lokale problemen of ontwikkelingen spelen. Je wilt natuurlijk niet een huis kopen waar vlakbij de komende jaren veel nieuwbouw gebouwd wordt. Door de lokale kennis die de aankoopmakelaar heeft, kunnen ze erg waardevol voor je zijn.

71% van de mensen die een huis koopt in Den Haag, verhuist binnen Den Haag. 4% komt uit Amsterdam en koopt een huis in Den Haag.

Nieuwbouw in Den Haag

In Den Haag zullen er diverse nieuwbouwwoningen gebouwd worden. Om er een aantal te noemen:

  1. Nieuwbouwproject Zuidhaven, De Zuid

Op De Zuid, op het voormalige Norfolk­terrein nabij de Derde Haven van Scheveningen en vlak achter de duinen van het Zuiderstrand, ligt dit mooie project. Dit is een unieke locatie waar je letterlijk aan de ‘zonnige zijde’ van Den Haag woont.
Aan de Houtrustweg en de kade van Derde Haven komt nieuwbouw van vier tot zes verdiepingen met 60 appartementen. Op de begane grond van het gebouw komen minimaal vier commerciële ruimten. In het beschutte binnen-gebied worden 9 grote eengezinswoningen gerealiseerd. Alle nieuwbouwappartementen en woningen beschikken over een eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage. Uniek!

  1. Nieuwbouwproject Binck Kade

De bouw van de nieuwbouwappartementen op de Binck Kade in Den Haag is al van start gegaan. Er worden nieuwbouwhuizen en appartementen gebouwd met een prachtig uitzicht over Voorburg, Oud Rijswijk of het centrum van Den Haag. Wonen op het Binck Eiland: in alle rust wonen direct aan de Trekvliet. En op steenworp afstand van het centrum van Den Haag.

Hoe werkt het?

1

Plaats je aanvraag

Plaats gratis en eenvoudig je aanvraag. Beantwoord enkele vragen zodat wij de makelaars kunnen selecteren die het beste passen met wat jij zoekt en wilt.
2

Ontvang reacties

Ontvang vrijblijvende offertes van de door MAAKLR. geselecteerde makelaars.
3

Vergelijk offertes

Vergelijk de offertes van de geselecteerde makelaars. MAAKLR. kan je helpen om de offertes goed te vergelijken.
4

Kies de makelaar

Na het vergelijken van de voorstellen maak je een keuze welke makelaar het beste bij jou past. Kies de beste makelaar met MAAKLR.

Huis huren in Den Haag

Los van het kopen of verkopen van een huis in Den Haag, is het natuurlijk ook mogelijk om een huis te huren. Via MAAKLR. is het ook mogelijk om de beste makelaar in Den Haag te vinden die ook veel huurwoningen heeft in de stad zelf. Een lokale huurmakelaar is het allerbeste. MAAKLR. kent veel makelaars in Den Haag en kan je daar goed bij helpen!

Net zoals je bij het kopen van een huis een verkoopmakelaar en een aankoopmakelaar hebt, kun je voor het huren van een huis ook de hulp inschakelen van een makelaar. In Den Haag is ook een aanhuurmakelaar in te huren.

Om een huis te huren in Den Haag kan MAAKLR. je adviseren hiervoor de hulp in te schakelen van een makelaar. Zij kennen alle regels en wetten met betrekking tot het huren van een woning. Het kan ook zijn dat er nog andere lokale regels zijn omtrent het huren of verhuren van woningen en appartementen.

Huis verhuren in Den Haag

Om je huis te verhuren is het verstandig een verhuurmakelaar uit Den Haag zelf te kiezen. Zij kennen de lokale regels en vooral: zij weten wat de beste huurprijs is. Er zijn namelijk best veel huurwoningen. Maar hoe positioneer je je tussen deze woningen? Je wilt niet als mensen huurwoningen in Den Haag vergelijken, jij de duurdere bent. Als je hierdoor twee maanden huur misloopt, is je rendement voor het hele jaar al verloren. MAAKLR. zorgt ervoor dat jij de beste verhuurmakelaar in Den Haag vind.

Vind de beste makelaar in Den Haag die bij jou past

Vergelijk de geselecteerde makelaars en kies!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bezienswaardigheden, de top 3!

  1. Het Mauritshuis

In dit Rijksmuseum zijn vooral schilderijen te zien uit de 17e en 18e eeuw. De wereldberoemde collectie bestaat uit onder andere: meer dan 750 schilderijen en tientallen beeldhouwwerken. Het oudste gedeelte van de verzameling was vroeger eigendom van prins Willem de vijfde van Oranje-Nassau. Dit moest zeker op nummer 1 op de lijst van bezienswaardigheden in Den Haag.

  1. Haags Historisch Museum

Het schitterende gebouw aan de Korte Vijverberg heeft nog altijd zijn originele entree uit de 17e eeuw. Vroeger was het gebouw in gebruik door de St. Sebastiaanschutterij, een soort burgerwacht. Later werd het een rechtbank waarna het vervolgens tot museum werd verbouwd. Dit is een goede tweede op de lijst van bezienswaardigheden in Den Haag.

  1. Ridderzaal en Binnenhof

Iedereen kent het van naam: het Binnenhof. Het belangrijkste en tevens oudste gebouw op het Binnenhof is de Ridderzaal. Het is gebouwd in de 13e eeuw als bestuurscentrum. Sinds 1904 wordt de Troonrede er ieder jaar uitgesproken. Het Binnenhof is nog altijd belangrijk om dat de 1e en 2e kamer hier gevestigd zijn. Kortom: dit kan niet ontbreken in de top 3 van bezienswaardigheden.