Vind de beste makelaar in Arnhem die bij jou past

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Makelaar
Makelaar

Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van de beste makelaars uit Arnhem.

Zoek je een makelaar in Arnhem? 

Heb je een makelaar nodig in Arnhem voor de verkoop, aankoop, taxatie of verhuur van je woning? Dan kun je het beste je makelaar kiezen met MAAKLR.

Bij MAAKLR. zijn gecontroleerde makelaars aangesloten die klaar staan om jou te helpen. Deze makelaars moeten bij een bekende branchevereniging zijn aangesloten. Tevens vragen we al onze klanten naar de ervaringen van de gesprekken met de makelaars uit Arnhem. Op die manier weten we wie het beste scoort en jou het beste kan helpen.

Op basis van wat jij nodig hebt, zoeken wij de beste makelaars. Jij kunt dan, gratis en vrijblijvend, uit deze selectie kiezen met wie jij in zee wilt. Wanneer de makelaar bij je thuis komt, kunnen jullie nader kennismaken en kan de makelaar jouw huis bekijken. Dit bezoek is nodig om een goede en vrijblijvende offerte op te stellen. Hoe kun je immers een goed advies geven als je de woning niet gezien hebt? Op deze manier kun jij kijken of het klikt tussen jou en de makelaar en wat je gevoel is. Je mag uiteraard zelf weten of je één of meerdere makelaars uit Arnhem wilt uitnodigen. Jij bepaalt.

Op deze manier kun jij gemakkelijk je makelaar vergelijken en kiezen. Het kiezen van een makelaar is nog nooit zo makkelijk geweest, met MAAKLR.

Wat biedt MAAKLR. voor jou in Arnhem?

Gratis & vrijblijvend

Gratis & vrijblijvend

Je aanvraag plaatsen is gratis en geheel vrijblijvend.

In contact met de beste makelaar

In contact met de beste makelaar

Kom in eenvoudig in contact met de geselecteerde makelaars met MAAKLR.

Bespaar op de courtage

Bespaar op de courtage

Wij laten de makelaars concurreren. Bij ons bespaar je op de kosten van een makelaar.

Binnen no-time offertes ontvangen

Binnen no-time offertes ontvangen

Aanvraag geplaatst? Dan ontvang je binnen no-time offertes van makelaars uit jouw buurt!

Vind de beste match

Vind de beste match

Geef aan wat jij belangrijk vindt. Wij zoeken de makelaars die aansluiten bij wat jij zoekt.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies

Vergelijk de op maat gemaakte voorstellen en kies de beste makelaar die bij jou past.

MAAKLR. in cijfers

1.212

1.212 makelaars aangesloten

23.329

Ruim 23.329 offertes uitgebracht

5.832

Al 5.832 klanten geholpen met MAAKLR.

Huis verkopen in Arnhem

Als je je huis wilt verkopen in Arnhem doe je er goed aan om te kiezen voor een lokale makelaar uit Arnhem zelf het liefste nog uit je eigen wijk.

Een makelaar die in Arnhem zijn kantoor heeft en ook daar veel werkt, weet veel meer over de stad dan een makelaar van buiten de stad. Dit komt door alle ervaring die je opdoet als je in het makelaarsvak bezig bent. Het is namelijk echt een ervaringsvak. Door de jaren heen doe je specifieke kennis op van de stad zelf. Op een gegeven moment heeft de makelaar in veel straten en wijken van Arnhem al een huis verkocht of aangekocht. En als het de makelaar zelf niet is die die ervaring heeft, dan is het wel een collega. Door die ervaring weten ze lokaal precies wat er speelt en ook, of er lokale problemen zijn met bijvoorbeeld de bouw van het huis, of vervuiling in de grond.

Als je kijkt naar waar de meeste mensen naar toe verhuizen als ze hun huis in Arnhem verkopen, blijkt uit de cijfers van de NVM uit 2019 dat de meeste mensen die hun huis verkopen Arnhem, verhuizen binnen Arnhem zelf.

57 %van de mensen die hun huis verkoopt in Arnhem, koopt weer een huis terug in Arnhem. 4% verhuist naar Elst.

Makelaar

Waarom kiezen met MAAKLR. ?

Met MAAKLR. kun jij de beste en goedkoopste makelaar kiezen die bij jou past. Na het eenvoudig en gratis invullen van enkele gegevens op onze website, ontvang je echte offertes van echte makelaars. Je mag zelf aangeven hoeveel offertes je wilt ontvangen. Je kunt aangeven wat jij belangrijk vind bij het kiezen van een makelaar. Op basis van die criteria zoekt MAAKLR. de beste match. Vervolgens kies jij de makelaar uit Arnhem met wie je de beste klik had en waarvan jij het beste voorstel hebt gekregen.

Kiezen was nog nooit zo makkelijk geweest met MAAKLR.

Gratis offertes ontvangen

Huis kopen in Arnhem

Als je besloten hebt om een huis te kopen in Arnhem, dan doe je er verstandig aan om een lokale aankoopmakelaar te kiezen. Een aankoopmakelaar uit de stad zelf, is veel eerder op de hoogte van het nieuwe aanbod aan woningen die in de verkoop komen. Een aankoopmakelaar weet precies waar de beste en mooiste plekken zijn om te wonen en wat bijvoorbeeld makkelijk te bereiken is met de auto of openbaar vervoer. Je wilt niet een huis kopen (in een buurt) waar veel problemen mee zijn, terwijl je de lokale kennis van een aankoopmakelaar in Arnhem had kunnen inhuren. Het inschakelen van een aankoopmakelaar met de nodige lokale kennis en ervaring in een grote stad als Arnhem, kan je een hoop geld opleveren en besparen. Denk daarbij ook aan het gemak waar deze aankoopmakelaar voor zorgt: hij kent immers alle stappen en kan goed onderhandelen. Waar het vooral om gaat is dat een aankoopmakelaar je echt een spiegel kan voorhouden en onafhankelijk met je kan sparren over of bijvoorbeeld dat ene appartement nu wel echt goed voor je is om te kopen.

Door het kiezen voor een makelaar via MAAKLR. verzeker je jezelf van de allerbeste courtage voor een makelaar uit Arnhem.

58% van de mensen die een huis koopt in Arnhem, komt uit de stad Arnhem zelf. 3% komt uit Amsterdam om een huis in Arnhem te kopen.

Nieuwbouw in Arnhem

In Arnhem zullen er diverse nieuwbouwwoningen gebouwd worden. Om er een aantal te noemen:

  1. Nieuwbouwproject High Park

Het nieuwbouwproject High Park is een nieuw woningproject in het voormalig kantoor van de ING, gelegen aan de Velperweg in. Het complex bestaat uit 12 woonlagen waarin in totaal 78 koopappartementen worden gerealiseerd. In de bovenste vijf verdiepingen om precies te zien. Van deze hoogte heb je een ongekend mooi uitzicht over de stad. Bijna alle woningen hebben een zelfs een verdiepingshoogte van 3.70 meter. Hierdoor hebben zelfs de kleinere appartementen een fijn gevoel van ruimte. Ook hebben de appartementen in High Park Arnhem grote raampartijen en grote balkons of royale daktuinen De appartementen zijn, conform de huidige eisen, gasloos uitgevoerd. Naast het gebouw ontstaat een ruime parkeergarage. Volgens de makelaar is de verwachting is dat het High Park project in Arnhem in de 2e helft van 2020 wordt opgeleverd.

  1. Project Landgoed Klingelbeek

Een bijzondere plek is Landgoed Klingelbeek. Het project wordt gerealiseerd in de bocht van de rivier de Rijn. Door deze ligging voel je de stad in de nabijheid, maar ook ervaar je de rust en ruimte van de natuur. Uniek in Arnhem! In overleg met de omwonenden is een uniek plan gemaakt. In dit plan wordt de huidige villa op het terrein behouden en samen met de gronden eromheen in ere hersteld. Naast het project bied het landgoed de ruimte om maximaal 48 woningen en appartementen, kleine horeca en ateliers toe te voegen. Bij de invulling zal rekening worden gehouden met de bestaande cultuurhistorische en landschappelijke kwaliteiten, zoals de toegankelijkheid van de Rijn. Op deze plek wordt werken en ontspanning op een goede wijze gecombineerd.

Hoe werkt het?

1

Plaats je aanvraag

Plaats gratis en eenvoudig je aanvraag. Beantwoord enkele vragen zodat wij de makelaars kunnen selecteren die het beste passen met wat jij zoekt en wilt.
2

Ontvang reacties

Ontvang vrijblijvende offertes van de door MAAKLR. geselecteerde makelaars.
3

Vergelijk offertes

Vergelijk de offertes van de geselecteerde makelaars. MAAKLR. kan je helpen om de offertes goed te vergelijken.
4

Kies de makelaar

Na het vergelijken van de voorstellen maak je een keuze welke makelaar het beste bij jou past. Kies de beste makelaar met MAAKLR.

Huis verhuren in Arnhem

Als je in het bezit bent van een eigen woning in Arnhem, dan is het ook interessant om deze te verhuren. Lokaal zijn er diverse regels omtrent het verhuren van woonruimtes. Dit is ook het geval in Arnhem. Een lokale verhuurmakelaar die weet hoe de markt werkt in Arnhem en ook daar de regels kent, is absoluut een aanrader. Zorg er dan ook voor dat je de beste verhuurmakelaar vindt en kiest via MAAKLR. Vul ons formulier in en wij zorgen ervoor dat je door de beste makelaars wordt benaderd om je te helpen. Helemaal gratis en vrijblijvend!

Huurwoningen zijn er in Arnhem ook veel te vinden. Alleen zijn de prijzen hier ook in de afgelopen tijden flink gestegen. Het is ondanks het aanbod lastig om het juiste huis te huren. Een lokale huur makelaar weet daar alles van. Een makelaar met een lokaal netwerk in Arnhem, kent de andere verhuurmakelaar en aanhuurmakelaars uit de stad zelf. Door de ervaring van de makelaar maar ook het onderlinge contact met de verhuurmakelaars, zorgt ervoor dat de makelaar binnen korte tijd zijn geld meer dan waard is. Je zult zien dat het een stuk gemakkelijk en sneller gaat met de hulp van een makelaar. Deze hulp heeft natuurlijk wel een prijs. Het is belangrijk om een aantal makelaars en hun offertes te vergelijken. Zo weet je precies wat je inhuurt en welke prijs bij deze kwaliteit hoort. Vraag een aantal offertes via MAAKLR. op, vergelijk de makelaars en kies de beste!

Vind de beste makelaar in Arnhem die bij jou past

Vergelijk de geselecteerde makelaars en kies!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.