Kom aan meer klanten en opdrachten

MAAKLR. zorgt voor leads en de beste match met nieuwe klanten

Gratis aanmelden

Wees de vooruitstrevende en moderne makelaar en meld u aan!
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gratis aanmelden Meer omzet
Geen abonnement Beste match

Beste Makelaar,

Mensen die hun woning willen verkopen, verhuren, taxeren of een nieuwe woning willen aankopen, kloppen bij ons aan omdat zij op zoek zijn naar een makelaar die het beste bij hen past. Ze willen graag een aantal makelaars vergelijken. Wij zorgen voor de beste match tussen de makelaars en deze nieuwe klanten.
Nu hoor ik u denken: “Alweer een bedrijf dat leads aan makelaars verkoopt.”
Dat klopt. Maar wel anders dan wat u gewend bent.
Ik ben zelf jaren als makelaar (K-RMT) actief geweest en ook heb ik ervaring opgedaan met bedrijven die leads aan makelaars verkopen. Wat mij het meest tegenstond: wanneer er vooraf betaald moest worden voor een lead en wanneer potentiële klanten alleen op prijs selecteerden. Soms was het zelfs zo dat men aan de telefoon alleen de courtage wilde horen en niet eens geïnteresseerd was in de geboden dienstverlening. Laat staan wat mijn kantoor en werkwijze onderscheidend maakte van andere kantoren. Hoe kun je weten wat iets kost, als je niet eens weet wat je koopt?
Ook heb ik nooit begrepen dat potentiële klanten via sommige platforms vier tot soms wel zes offertes kunnen opvragen. Alsof je als makelaar niets te doen hebt en alle tijd hebt om zoveel offertes te versturen. Begrijpt men wel hoeveel tijd het kost om goed te luisteren naar de wensen van de potentiële klant, om zo een goede offerte te maken? Begrijpt een potentiële klant wel wat een makelaar voor hem of haar kan betekenen en wat de verschillen in de dienstverlening tussen makelaars zijn?  
Dat moet beter kunnen dacht ik.

Wat is MAAKLR.?

 • MAAKLR. is een platform waar makelaars zich kunnen etaleren en presenteren. Zoals je op Funda naar een woning zoekt, is MAAKLR. een plek waar je jouw ideale makelaar kunt vinden.
 • Geen vergelijkingsplatform van verschillende bedrijfstakken, maar volledig gericht op de makelaardij.
 • Geen focus op de allerlaagste courtage. Wij willen aan makelaars een platform bieden waar zij zich optimaal kunnen presenteren. En ook waar de makelaars toe kunnen lichten wat zij doen voor de aangegeven courtage en waar potentiële klanten dit zo goed mogelijk kunnen vergelijken.
 • Waar een potentiële klant informatie kan vinden over wat een makelaar voor ze kan betekenen en wat het verschil in dienstverlening kan zijn tussen makelaars.
 • Waar een potentiële klant algemene informatie kan vinden omtrent de makelaardij, kopen, verkopen, wonen en verhuizen.
 • Een platform waar makelaars potentiële klanten kunnen ontmoeten voor meer opdrachten, naamsbekendheid en omzet.
 • Waar makelaars zichzelf kunnen etaleren op een prominente plek op de website door een blogbericht te schrijven, waarin u uw kennis over een onderwerp uit het makelaarsvak toont. Met uw eigen naam en logo daarbij weergegeven.
 • MAAKLR. blijft zich ontwikkelen met nieuwe diensten, services en content.

Wat biedt MAAKLR. de professionele makelaar?

Moeiteloos nieuwe klanten bereiken

In de steeds krapper wordende woningmarkt en met steeds meer concurrentie van makelaars, is het soms lastig om aan voldoende verkoopgesprekken te komen. Door je in te schrijven bij MAAKLR. krijg jij gegarandeerd meer kansen om in gesprek te komen met nieuwe klanten.

Meer passende leads

Nieuwe en passende leads op een presenteerblaadje aangeboden. Wij matchen de behoefte van de klanten aan de door jou opgegeven USP’s. Dit zorgt voor meer passende leads. Door meer passende opdrachten uit te voeren in een bepaalde prijsklasse of buurt, wordt je herkenbaarder in de markt waardoor je weer meer opdrachten kunt krijgen.

Onderscheid jezelf

Registreer je bij MAAKLR. met je USP’s en onderscheid jezelf van andere makelaars. Geef aan waar je goed in bent en wat je specialismen zijn. De particulieren die een aanvraag doen geven aan naar welke dienst ze op zoek zijn en welke aspecten ze belangrijk vinden van een lokale makelaar.

Laat je kennis zien

MAAKLR. is een platform welke volledig gericht is op de makelaardij. Bij ons krijg je de mogelijkheid om op te vallen voor veel websitebezoekers. Schrijf een inhoudelijk blogbericht over een interessant onderwerp uit de makelaardij en wij plaatsen het op onze website. Zo kunnen veel mensen een interessant blog lezen en zien ze de naam van je makelaarskantoor. Win-win!

Hoe werkt het?

1. Registreer

Registreer je bij MAAKLR. met je Unique Selling Points (USP’s) en wensen m.b.t. de gewenste doelgroep en prijsklassen.

2. Ontvang gematchte aanvragen

Wij matchen de wensen van de klant met de USP’s van de makelaars en sturen de lead door.

3. Maak een offerte op maat

Ga in gesprek met je klant. Stel een passende offerte op en onderscheid je van de rest.

4. Haal de opdracht binnen

Overtuig de klant dat jij de beste makelaar bent met de aangeboden diensten en courtage en haal de opdracht binnen.

De voorwaarden

 • Elke full service makelaar die aangesloten is bij NVM, VBO en VastgoedPRO mag zich aansluiten. 
 • No cure no pay: alleen achteraf betalen voor een lead, dus wanneer de opdracht tot dienstverlening getekend is.
 • Geen maandelijkse kosten of een contract met een minimale looptijd.
Wel is het van belang dat u zich aanmeld via onderstaand formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Gratis aanmelden

Wees de vooruitstrevende en moderne makelaar en meld u aan!
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gratis aanmelden Meer omzet
Geen abonnement Beste match